Havfruemordet

En hjemløs kvinde bliver fundet brutalt myrdet i elven i Umeå. Charlotte von Klint og Per Berg er på sagen, og en intens jagt på morderen starter. Alt ændrer sig med ét, da en ung mand står på byens rådhusplads med en bombevest om livet. Er begivenhederne på nogen måde forbundet? 

Per og Charlotte indser, at de skal handle hurtigt for at stoppe den accelererende vold, der har ramt byen. Samtidig bliver Per konfronteret med sygdom i familien, og Charlotte bliver dybt foruroliget, da en gammel kending dukker op på politigården …   

Havfruemordet er 2. bind i Anki Edvinssons tempofyldte krimiserie om det karismatiske politimakkerpar Charlotte von Klint og Per Berg, der på mange måder er hinandens modsætninger, men sammen udgør et uovertruffet hold.   

ANKI EDVINSSON er journalist og tidligere tv-vært. Hun har boet i Umeå i flere år og har læst kriminologi på Umeå Universitet. Kriminologi hjælper hende til at forstå karaktererne og de forbrydelser, de begår. Hun er desuden vokset op i en politifamilie med både en far og en bror i faget.
26,71  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date17 Oct 2022
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772388090