Sneenglen

En dreng springer ud fra en bro, en kvinde bliver fundet myrdet i sit hjem, og kort tid efter forsvinder en teenagepige. I første omgang ser de tre tragiske begivenheder ikke ud til at hænge sammen, men Charlotte von Klint og Per Berg fra Umeå Politi begynder at se tegn på, at de alligevel er forbundet. Fællesnævneren er narkotika.  

Mens vinteren har et solidt greb om nordsvenske Umeå, og snedækket vokser sig højere, kæmper Per og Charlotte mod tiden. De skal finde ud af, hvem der er ansvarlig for de tragedier, der har ramt og fortsat rammer byen, og de skal for enhver pris finde den forsvundne pige – inden det er for sent.   

Sneenglen er 1. bind i Anki Edvinssons tempofyldte krimiserie om det karismatiske politimakkerpar Charlotte von Klint og Per Berg, der på mange måder er hinandens modsætninger, men sammen udgør et uovertruffet hold. 

ANKI EDVINSSON er journalist og tidligere tv-vært. Hun har boet i Umeå i flere år og har læst kriminologi på Umeå Universitet. Kriminologi hjælper hende til at forstå karaktererne og de forbrydelser, de begår. Hun er desuden vokset op i en politifamilie med både en far og en bror i faget.
26,71  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date17 Oct 2022
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772387970