Søndagsfrokosten

Freden i Arienti-familien begynder helt uventet at krakelere. En gammel, godt skjult hemmelighed, som i årevis har ligget og ulmet, vender nu tilbage med en styrke, som kun had, der har udviklet sig gennem mange år, kan frembringe, og det tvinger familien til at gøre op med alle deres løgne.    
Søndagsfrokosten er en dyster noirkrimi, der analyserer en families indbyrdes relationer – og alle familier, selv de mest perfekte, har hemmeligheder, de helst vil holde skjult.         

Uddrag af bogen 
Roberto Arienti er administrerende direktør for Gi.Ar. Spa. Han er søn af Giovanni Arienti, tvilling til Anita. Giannis yngre bror, men han ved det ikke.  Roberto er toogfyrre år gammel, han studerede på et af de bedste universiteter i verden, han mestrer fem sprog med dygtighed, han har en plads i Deputeretkammeret i et rodfæstet og magtfuldt centrum-venstreparti, især har han på sit territorium en smuk kone og en syvårig søn. Roberto ser ud til at være den perfekte arving til at administrere familieimperiet. Roberto er ikke som sin far. Siden han opnåede stillingen som administrerende direktør, er virksomheden begyndt at halte. For guds skyld, det er ikke sådan, at han er ude af stand til det, men det, man studerer i lærebøger, det, man laver i simuleringer og i forretningsspil, er ikke det, man skal gøre på markedet. Hans far har ikke længere kræfterne til at kunne rådgive, trække og dirigere ham, han kan kun være vidne til, nu næsten impotent, det langsomme forfald af det, han har skabt.         

Om forfatteren 
Paolo Panzacchi (f. 1984) er en italiensk forfatter.  
19,18  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages210
Publish date21 Oct 2022
Languagedan
ISBN print9788775757374