Slangereden

Intet paradis uden slanger.

Pernille Plaetner og Marianne Rohweder står bag den succesfulde krimiserie om den kvikke og kloge politikvinde Martha Munk. Forfatterne har et kærligt og skarpt blik for dramaerne inde bag de velklippede ligusterhække i provinsens mikrokosmos.

I SLANGEREDEN trækkes Martha Munk ind i en sag blandt egnens rigeste og mest magfulde mænd. Et miljø, hvor grådighed og udnyttelse af andres svaghed stortrives, men også hvor små, uventede glimt af kærlighed og omsorg titter frem.

Det er den varmeste sommer i mands minde, da Per Brink, en af de rigeste mænd i Odsherred, dør ved et fald i sit eget hjem. Sagen henlægges straks som et naturligt dødsfald, men Martha har nu sine tvivl og går bag om ryggen på sin chef, Torben Billing. Det kommer til at koste hende dyrt, for da den lokale magtelite kort efter rammes af en stribe drab, kan hun kun se til fra sidelinjen. Hun er nemlig blevet suspenderet.

SLANGEREDEN er fortællingen om overklassens ’selvfølgelige privilegier’ og dens vilje til at gå alt for langt for at beholde dem.
20,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date23 Jan 2023
Published byGrønningen 1
Languagedan
ISBN print9788773391709