Liliths tårer

En forfatter finder et gammelt pergament, der pirrer hans nysgerrighed. Indeholder det svaret på, hvor tempelridderne gemte deres skat?

Under jagten på skatten bliver han ført gennem en verden, han ikke kender. Fra tempelriddernes endeligt til nutidens Etiopien.
I sin søgen efter svar på, hvad der faktisk skete med tempelridderne og deres skat, opstår spørgsmålet, om religion er et falsum.

Rejsen bliver både historisk og personlig og ender, hvor han ikke forventer det.

Seinen, Frankrig, fredag den 13. oktober 1307
Lodsen holdt kursen.
Vejen mod Paris var stadig tom, men soldater kunne gemme sig langs bredderne. Førerskibets kaptajn så bekymret fremad. Han betragtede de store sivbræmmer, der kunne skjule tusinder af mænd. Som hyæner i paradiset, som bogen forklarede. De fleste vidste ikke, hvad hyæner var, men regnede med, at det var Helvedes dæmoner. Noget ondt og farligt.
Rytteren var forsvundet. Men var blevet set som en skygge mod himlen. Hvem var han? Måske en af kongens mænd?
”Vær klar til at forsvare!”
Ordren kom fra kaptajnen. Skytter med buer og armbrøster stillede sig op ved rælingen. Hvis nogen ville forsøge at stoppe konvojen, ville det ikke blive uden kamp. Han havde en opgave, som var ham givet fra den, der var øverst i hierarkiet. Fra selveste Jacques de Molay.

Lars Ørlund (1948) har gennem mere end tredive år arbejdet og boet i Asien, Afrika og Sydamerika. Han har deltaget i tre krige og som journalist produceret artikler, samt mere end 250 radio- og tv-programmer fra verdens brændpunkter. Han har desuden skrevet flere end 20 bøger bl.a. afrikaromanen Himlens klare stjerne og ikke mindst trilogien Kapring over Kairo, Blackjack og Den Serbiske Forbindelse.
Han har ernæret sig som gamewarden og storvildtjæger på de afrikanske savanner og gennem længere perioder boet blandt nogle af klodens sidste naturfolk. Privat er han ivrig dykker, jæger og fisker og opholder sig i både Danmark, Storbritannien og Sydafrika.
23,46  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages352
Publish date31 Mar 2023
Published byBrændpunkt
Languagedan
ISBN print9788794229968