Naturgeografi - vores verden - 3. udgave

Til C- og B-niveau i naturgeografi og NV på stx. Kan også benyttes i geografi på hf.
Kernestof til undervisningen
Med grundbogen Naturgeografi – vores verden 3. udgave får du de bedste forudsætninger for atklæde dine gymnasieelever godt på i forhold til at forstå den verden, vi lever i. I bogen finder dublandt andet kapitler om klimaændringer, vejr, geologi og mange andre emner inden for naturfag.

Revideret 3. udgave
3. udgaven er opdateret med tal, statistikker og viden og rigt illustreret med mange nye figurer og fotos.Bogen sigter mod undervisningen i naturgeografi på de gymnasiale uddannelser og hf, men kan medfordel læses af enhver, der har interesse for faget.

Grundbogen er inddelt i to dele
Første del indeholder en række kapitler, hvor kernestoffet behandles og sættes i relation til aktuelle problemstillinger.Anden del går i dybden med fagets discipliner og kernestoffet. Som eksempel på denne opbygning, så vil grundbogens emne Klimaændringer naturligt give behov for at læse om atmosfæren og temperaturforhold i fagdisciplinkapitlet Vejr og klima, og et emne som Jordanfloden vil give behov for at hente viden i fagdisciplinkapitlerne om geologi, vand og vejr og klima.
65,42  EUR
Buy printed book
 
Edition3
Printed pages320
Publish date15 Apr 2023
Published byGO Forlag
Languagedan
ISBN print9788770370547