Tigerens år

Danske Daniel flytter i 1985 med sin lille familie til Kenya, hvor han er vokset op, men alt tager en uventet drejning, da kæresten går fra ham. Daniel er nu alene i Nairobi uden penge til en flybillet og uden udsigt til at se sin datter igen. I et desperat forsøg på at skaffe penge begiver han sig ud på en nært fatal safari og et mislykket smuglerjob. Som konsekvens havner han på en kenyansk mafiaboss' sorte liste og flygter til Goa. men fortidens spøgelser dukker op igen, og Daniel må til sidst træffe et hårdt valg for at forsvare det hjem, han endelig har fundet.

Tigerens år er en skæbnefortælling spredt ud over verden hen over en periode på 20 år. Vi kommer med Daniel til Nairobi, Mumbai, Goa, London og Grækenland i denne historie om mørke og kærlighed, om dybt venskab, udholdenhed, uheld og held og om i sidste ende at tage skæbnen i egne hænder.

Stephan Grabowski er dansk musiker og forfatter, oprindeligt trommeslager for Lars H.U.G. og Love Shop. Han har selv boet i Kenya og har gennem de seneste to årtier turneret intensivt i bl.a. Indien, Pakistan og Etiopien. Grabowski har tidligere udgivet en anmelderrost bog om sine musikalske rejser. Tigerens år er hans debut som romanforfatter.
24,55  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date01 May 2023
Published byAlhambra
Languagedan
ISBN print9788772166551