En dødbringende date

I Yorkshires idylliske dale er døden en hyppig gæst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe må alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Samson O’Brien er blevet suspenderet fra politiet og flytter tilbage til sin hjemby, Bruncliffe, som ligger i Yorkshire-dalene. Her starter han Dalenes Detektivbureau, mens han forsøger at redde sit ry. Samtidig kæmper Delilah Metcalfe med at holde liv i sin forretning, Dalenes Datingbureau. 

Da Samson får sin første sag og skal efterforske et angiveligt selvmord, tager alting en uventet drejning. Snart forfølger han et spor af dødsfald, der fører ham hele vejen tilbage til Delilahs datingbureau og til en mistænkt, som både Samson og Delilah holder meget af. De to indser, at de er nødt til at arbejdesammen, hvis de skal opklare det mysterium, der forfølger datingbureaet. Men det er nemmere sagt end gjort … 

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskværdige og charmerende karakterer – og naturligvis dødsensfarlige mordere! En dødbringende date er første bind i serien.
24,15  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages370
Publish date05 Dec 2022
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772389813