Bedste venner

Den utrolige historie om hunden og dens tobenede kammerat

Man siger, at vi er menneskets bedste ven. Vi har ladet os tæmme af dette besynderlige, tobenede dyr, der har brugt os som jagthunde, fårehyrder og statussymboler. Men vi har ikke altid været så lydige… 

Bedste venner dykker Benjamin Flouw ned i den utrolige historie om hunden og dens tobenede kammerat – mennesket. Her bliver vi klogere på den forbløffende historie om, hvordan de 450 forskellige hunderacer, man i dag kan møde på gaden og i parken, alle nedstammer fra den grå ulv, ligesom vi lærer mere om, hvad der kendetegner de forskellige racer. Vi møder bl.a. granddanoisen, som er verdens største hund, og bordercollien, som er et rent geni på fire poter.

Den anerkendte forfatter og kunstner Benjamin Flouw er bosat i Marseille, Frankrig og finder meget inspiration i naturen omkring ham. Hans mål er at fylde verden med farverige og dramatiske billeder og illustrationer af dyr, planter og landskaber, hvilket afspejler sig smukt i Bedste venner, som er rigt illustreret fra første til sidste side.
40,26  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages92
Publish date31 May 2023
Published byStraarup & Co
Languagedan
ISBN print9788775924301