Sværmen

Global økothrillerbestseller udkommer på dansk

En fisker forsvinder sporløst ud for Perus kyst efter mødet med en stor stime fisk. Et tankskib i Stillehavet mister navigationsevnen, da små muslinger blokerer roret. Ud for Canadas vestkyst går en flok hvaler amok og begynder at angribe skibe. I Australien blokerer millioner af giftige gopler strandene. Og ud for Norges kyst opdager ingeniører en hidtil ukendt ormeart, der æder sig ned i kontinentalsoklen og frigør metangas.

Den norske marinbiolog Sigurd Johanson begynder at analysere de mystiske orme, som dukker op i millionvis, ligesom andre som ham kloden over langsomt indser, at noget er grueligt galt. 

En økologisk katastrofe uden sidestykke truer menneskeheden. Og nogen er fast besluttet på at udnytte katastrofen i en kynisk stræben efter magt. Sværmener en storstilet økothriller til tiden, der kombinerer videnskabens indblik i Jordens skrøbelige økologi med den politiske spændingsroman.

”En fængslende thriller med den utæmmede natur i hovedrollen. Et kæmpe science fictionværk fyldt med fakta.” Stern

”Efter disse 1.000 åndeløse sider ser du havet med andre øjne.” Focus

”… den ultimative sommerlæsning … får mig til at tænke på det bedste af Michael Crichton og Stephen King.” Contra Costa Times

”Verden kunne gå under, mens du læste Sværmen , og du ville ikke bemærke det.” Die Welt
32,74  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages944
Publish date06 Jun 2023
Published byA Mock Book
Languagedan
ISBN print9788793895638