Personlig kompetenceudvikling

i den finansielle sektor

Personlig kompetenceudvikling - i den finansielle sektor handler om dit personlige lederskab, om at synliggøre din viden, dine kompetencer og din adfærd – og så bringe det hele i spil i dit daglige virke i den finansielle branche. 

Der ikke er én måde at være dygtig til sit job på. Det kan lyde banalt, men man behøver ikke være den flamboyante ejendomsmægler for at sælge boliger. Og den dygtige ejendomsadministrator kan faktisk kræve en meget facetteret kompetenceprofil.

Bogen giver dig mulighed for at blive bevidst om dine kompetencer og bruge dem bedst muligt, så du kan bringe dine personlige egenskaber og værdier i spil sammen med den faglige viden på den bedst mulige måde, således det går op i en højere enhed for både kunderne, organisationen og dig selv.

Du får en præsenteret en model med 12 egenskaber, der fordeles på hhv. fagorientering og resultatorientering samt individuelle og sociale egenskaber, og mulighed for at teste dig selv. Du vil også kunne læse mere om, hvad der særligt gør sig gældende i de forskellige job i den finansielle sektor uanset om det er i rollen som ejendomsmægler, assurandør, revisor, ejendomsadministrator eller bankrådgiver.

Personlig kompetenceudvikling er primært rettet til studerende på de finansielle uddannelser
22,64  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages185
Publish date04 Jul 2023
Published byDjøf forlag
Languagedan
ISBN print9788757455427