Organisation

fra teori til praksis

Organisation – fra teori til praksis er en bog, der beskriver, hvordan man som ansat i en organisation, hvad enten man er leder, stabsmedarbejder, ansat i salgsafdelingen, i udviklingsafdelingen eller i produktionen, kan forstå og deltage i de mange forandringer, omlægninger og tiltag, der finder sted i moderne virksomheder og offentlige institutioner. 

Fordelt på en lang række emner som strategi, den interne struktur, tilpasning til omgivelserne, implementering af teknologi, teamsamarbejde, virksomhedskultur m.fl., præsenterer bogen nogle af de dominerende teorier, der kan anvendes til at forstå og handle i organisationer, og gennem cases og handleanvisninger udfolder teksten, hvordan disse teorier bliver til handlinger.

Bogen er udarbejdet af ansatte på de fire danske universiteter, der udbyder HD uddannelsen: CBS – Copenhagen Business School, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet. Forfatterne til de i alt 14 kapitler er alle ansatte på disse institutioner, der underviser og forsker i organisation og ledelse. Hermed omsættes de overvejende internationale teorier til praksis i også danske virksomheder og institutioner.

Selvom forfatterne alle er ansatte ved udbyderinstitutioner af HD-uddannelsen, henvender bogen sig bredt til ansatte og studerende på andre studier, der omfatter organisation og ledelse.
45,29  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages300
Publish date23 Aug 2023
Published byDjøf forlag
Languagedan
ISBN print9788757456998