Energetisk Ledelse

ENERGETISK LEDELSE adresserer 9 højaktuelle trends, som enhver organisation og leder må forholde sig til i en verden, der aldrig har stået overfor større udfordringer. Som noget helt nyt, må fremtidens bestyrelser og ledere forholde sig til en bølge af “quiet quitting”, og dygtige medarbejderes krav om en bæredygtig forretningsmodel, livsdesign og livsformål, fremfor work-life balance, samt mere spirituel ledelse. Fremtidens arbejdsplads lykkes, fordi den orkestrerer virksomhedens og individets energi.

Anne Skare Nielsen skriver i forordet "Vi ved med sikkerhed - ifølge kvantefysikken - at alt i universet består af energi og relation. Det er jo interessant, for det er også de to greb, man bruger ledelsesmæssigt til at træffe beslutninger og til at vække motivationen i andre. Vi er altså afhængige af at producere god og tilstrækkelig energi, og af at være forbundne i fælleskaber."

”Bogen er et boost til ledelsesagendaen i alle virksomheder. Gitte Madelaire sætter fokus på det væsentligste spørgsmål i alle moderne virksomheder. Hvordan skaber vi organisationer, som er indrettet til mennesker? Kun ved at finde dette svar, kan vi frigøre den energi, der er forudsætningen for al innovation og fremdrift”.
Niels Ahrengot, Managing Partner, Implement Consulting Group

Med udgangspunkt i menneskets energi niveauer, interaktion og det moderne helhedsmenneske, kommer bogen, Energisk ledelse, rigtig fint omkring vores tids ledelsesudfordringer. Nogle af emnerne var for mig akademisk nytænkning, men yderst inspirerende og hele tiden relateret til udfordringer, jeg tror, alle ledere kan relatere til.
Nicholas Rosenberg Kjær, Managing Director, Volvo Group, Litauen
28,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages260
Publish date24 Aug 2023
Published byBronte Forlag
Languagedan
ISBN print9788797454800