Read sample
Read

Det lille skridt - den praktiske iværksætterbog

’Det lille skridt’ er bogen til dig, som enten gerne vil i gang med iværksætteri - eller have succes som iværksætter med dit nuværende projekt. Bogen anbefales af dygtige iværksættere (herunder Martin Thorborg) samt mange andre af de 1.000+ læsere.

Forfatteren, Rasmus Madsen, udtaler følgende om bogen:
"jeg var træt af at læse bøger fra iværksættere, som solgte deres virksomheder for 10 år siden. Ingen af dem kan huske tankerne og problemstillingerne, som opstod helt i starten. Derfor valgte jeg at skrive en bog, mens jeg endnu var ved at starte mit iværksættereventyr op. Sagt med andre ord har jeg ganske enkelt skrevet den bog, som jeg selv ønskede mig, da jeg var yngre!"

Bogen er bygget op som en rigtig lærebog, der tager dig igennem alle de vigtige faser, når du skal starte din egen virksomhed. Hele vejen igennem bogen er der konkrete eksempler fra Rasmus’ egne projekter, projekter fra hans netværk samt eksempler på, hvad udenlandske virksomheder har gjort. Sagt med andre ord er ’Det lille skridt’ den første rigtige praktiske iværksætterbog.

Mens du læser bogen, er der opgaver, du kan løse i slutningen af hvert kapitel, der gør forståelsen bedre. Enten for din egen virksomhed eller for en case-virksomhed. Hvis du gerne vil lave en forretningsplan til din egen virksomhed, indeholder det afsluttende kapitel hjælp til udarbejdelsen af denne. Bogen indeholder desuden flere af forfatterens egne forretningsplaner som inspiration.

’Det lille skridt’ er skrevet på et ung og meget forståeligt sprog og er et must have for nye iværksættere samt en perfekt opslagsbog til iværksættere, som har været i gang nogle år.

Rasmus har desuden startet flere projekter, som både har indebåret succes og fiasko. Fælles for dem alle er, at de har givet værdifuld læring. Senest har han været med til at sælge den danske succes, Dinero, for over 148 mio NOK.

---------------------------------------------------------

Et udsnit af anbefalingerne kan ses her:

Martin Thorborg ★ ★ ★ ★ ★

’Det lille skridt’ er bogen, jeg aldrig fik taget mig sammen til at lave. Den er fyldt med konkrete ting, du bør gøre, når du laver en virksomhed, og mange rigtig gode tanker, der alle vil bringe dig tættere på målet.


Anette Nørgaard ★ ★ ★ ★ ★

’Det lille skridt’ er en fantastisk blanding af erfaringer og gode råd til iværksættere. Rasmus' nye bog kan læses fra ende til anden af nye iværksættere, bruges i en læringsfase samt benyttes som opslagsbog. Yderst anbefalelsesværdig!
26,17  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages
Publish date07 Mar 2017
Languagedan
ISBN epub9788799958221