Manipulatoren

Team Milton, bestående af Silas, Ella, Ibsen, Li-Mei og Milton, er blevet udfordret af en sag om et selvmord, som trækker tråde til et andet selvmord. Efterforskningen afdækker nogle tragiske skæbner og viser sig kun at være toppen af et større isbjerg, som tårner sig op foran dem i horisonten, mens folk henvender sig med nye ledetråde. Det viser sig også, at det ikke kun er Team Milton, som forsøger at finde arkitekten bag selvmordene. To næsten voksne sønner og deres far tager affære, da deres mor for alvor er blevet hjernevasket og manipuleret. Spørgsmålet er, hvem der først finder den skyldige manipulator, og om det er muligt at komme ham nær.   Silas og Esters forhold udvikler sig, mens Li-Mei og Mings forhold er på frysepunktet, og Li-Mei får et uventet opkald fra Kina. Oline har en højst overraskende udmelding, der sætter Ella skakmat.       

Uddrag af bogen 
“Godt, jeg ikke er alene herude. Jeg ville aldrig turde gå her, medmindre du var med,” udbrød Anne.    
“Der kommer en bil, træk lidt ind til siden her i græsset. Så kan den ikke se os,” bad Lise og trak Anne helt væk fra asfalten, mens de lod være med at kigge mod bilens lysende lygter.    
“Hold da fast, hvor den slingrer,” udbrød Anne.    
“Ja, de er sikkert fulde. Det hænder, at der kommer fulde folk og kører rundt i området,” sagde Lise og fik Anne til at dukke sig helt ned på knæ i det våde græs. Anne følte, at det var ulækkert.    
“Nej, se, nu bremser de op. Åh nej, Lise, tror du, de har set os?” udbrød Anne forskrækket og rystede i hele kroppen.    
“Vi holder bare mund og lægger os fladt ned,” kommanderende Lise.   
“Uha, de står ud,” hviskede Anne og kiggede ned græsset, mens to mænd steg ud af bilen. De gik lidt væk fra bilen og lynede bukserne ned.    
“De tisser bare,” hviskede Lise med munden helt henne foran Annes øre. Det fik Anne til at nikke, da hendes hals havde snøret sig helt sammen.         

Om forfatteren 
Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over fyrre værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages266
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776083182