Drab uden indlysende motiv

Hvad ville du gøre, hvis du kom hjem til en nær pårørende og fandt vedkommende siddende død i sofaen? Team Milton, bestående af Silas, Ibsen, Ella, Milton og deres chef, Li-Mei, kommer denne gang ud for en omfattende sag, der egentlig begynder med nogle influenzalignende udbrud i det lokale kor i Sundby. Det viser sig, at Betty, som er veninde til nogle af byens kormedlemmer, er fundet død i hjemmet af sin datter. Betty var savnet på jobbet, og derfor bliver der ringet til datteren. Det, der ser ud som en pludselig blodprop eller et slagtilfælde, viser sig at være noget helt andet, som sætter fokus på den ene af Bettys døtre.   
Team Milton oplever, at flere mystiske hændelser sker i Sundby og de omkringliggende sundhedscentre i den vestlige del af Aarhus. Mystiske hospitalsindlæggelser skal pludselig også undersøges, og sagen tager nye drejninger. Spørgsmålet er, hvor efterforskningen og opklaringen på overraskende vis ender, og kan drab foregå uden motiv, når der ligger en bevidst handling bag?       
Ella kommer på sit livs udfordring i forhold til sin mors forbrydelser, for hvordan løses dette dilemma? Li-Mei og Ming har uenigheder, men kan enes om, at de må få nye fælles venner, dog har Li-Mei andre distraktioner midt i det hele.       

Uddrag af bogen 
“Kagefadet står der,” sagde Signe og nikkede over mod spisebordet bag døren, mens Ingelene nu stivnede i hele kroppen, da hun så fadet med fint udskårne chokoladekagestykker. De var magen til de stykker, som der var blevet serveret om aftenen, da koret øvede i sognegården.    
“Jamen vi kan ikke spise de kager,” fremstammede Ingelene nervøst.    
“De blev da godt nok næsten spist op i går aftes, så mon ikke vi klarer det,” mente Signe og fortsatte ind i stuen til Birte. Der gik nogle sekunder, inden Ingelene kunne bevæge sig, og hun tænkte så, at de kunne tale om det inde ved bordet, hvor Birte også kunne reagere.    
“Hvad,” udbrød Birte overrasket, da Ingelene kom ind med kagestykkerne.    
“Jeg er også overrasket,” udbrød Ingelene og satte chokoladekagestykkerne ned på bordet. Kun Signe stirrede ikke på kagestykkerne, men hældte kaffen roligt op. Men hun fornemmede stilheden og kiggede nu rundt.    
“Sig mig lige, hvad er der galt?” spurgte Signe og kiggede også mod chokoladekagestykkerne.    
“Signe, vi er nødt til at forklare, at der er flere eller faktisk fem fra koret, som er blevet syge, efter at de kom hjem i går,” begyndte Birte, men Signe afbrød hende.

Om forfatteren 
Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over fyrre værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages259
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776083199