Hvor hadet fødes

På en helt almindelig morgen forbereder en række mænd sig i Rom, Paris og Berlin sig til historiens største koordinerede terroraktion. Men hvem står egentlig bag planlægningen af ​​disse frygtelige angreb? Er det en arabisk paramilitær organisation kaldet Allahs sønner, der ønsker at tage kontrol over en stor del af Mellemøsten, eller er det Gianni Arienti, den mest eftersøgte lejesoldat i verden? Hvis valget stod mellem to onder, hvad ville man så vælge, hvis man var tvunget til det? Det er dette frygtelige dilemma, som politikere og embedsmænd bliver sat i i denne roman, hvor intet er, som det ser ud til, og ingen er, hvad de giver sig ud for at være.         

Uddrag af bogen 
”Hr. general, vi har efterforsket den mand i to år, og vi har ikke fundet noget troværdigt spor, der får os til at forstå, hvor han befinder sig. Vi forsøgte også at efterforske barnet, Riccardo Arienti, men han ser også ud til at være forsvundet ud i den blå luft. Hvordan vil du forklare det?”    
Azzolini smiler. ”Den mand har været i alle relevante krigskuepladser i de sidste tyve år. Irak i Ørkenstormfasen og i 2003, Eksjugoslavien, Kosovo, Tjetjenien, både i den første og den anden konflikt, Afghanistan i 2001, Libyen, Sudan, Nigeria, Syrien, Georgien, Yemen. Efter hvad jeg har kunnet forstå fra en af mine fortrolige i Bundesnachrichtendienst, har Gianni Jorg Peters, eller Gianni Arienti, som jeg bedst kan lide at kalde ham, stået bag adskillige kup i Afrika, Asien og er endda nævnt som finansmanden bag terrorgrupper i alle afskygninger i det halve Europa. Vi står ikke over for en begynder."           

Om forfatteren 
Paolo Panzacchi (f. 1984) er prisvindende italiensk forfatter. På dansk er tidligere udkommet Søndagsfrokosten.
15,29  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages184
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776083960