Ikke flere udveje

Scarlett skal danse i skolens talentshow i morgen. Nana, som Scarlett har boet sammen med, siden hendes mor døde, mener, at Scarlett snart kommer med med i Strictly Come Dancing, hvis hun fortsætter på samme måde. Men Scarlett vender bare ikke hjem fra skole. Hun er bortført af en mand, hun aldrig havde forestillet sig, at hun skulle se igen. En mand, der er på politiets liste over mest eftersøgte. Hendes far. 

“Staincliffe overgår sig selv med historien om en teenagepige, der bliver kidnappet af sin biologiske far, som er på politiets liste over eftersøgte … smerten, der ligger bag tilværelsens tragedier, kommer til syne i dette rystende, men menneskelige drama.” 
– Daily Mail 

“Dyster, knugende og gribende ... en kompleks, mangefacetteret og intelligent krimi ... en fremragende skrevet krimi og et voldsomt følelsesmæssigt drama fra en forfatter, der altid søger at gå nye veje og aldrig skuffer.” 
– Bookish Jotting

“En stjerne i den britiske krimilitteraturs firmament.” 
– Big Issue in the North 

“Den mest modne forfatter i britisk krimilitteratur.” 
– The Telegraph       

Uddrag af bogen
Scarlett skar en trekant fra kanten af sin toast og skovlede nogle bønner op på den. Hun pustede på dem, så hun ikke ville brænde munden. Mike drejede i sin stol og vendte sig rundt, som om han holdt øje med et eller andet. Han vendte sig igen mod Scarlett. Han så underlig ud, hans øjne var vilde, de fløj fra side til side, og hans mund var igen vredladen. Og hun havde ikke engang gjort noget. Havde han gættet det med hendes skoleuniform? Havde Dylan fundet hendes seddel og vist ham den, mens Scarlett havde været inde for at skifte tøj? Han trak bilnøglerne op af sin lomme og sagde stille og hurtigt: ”Gå ud i bilen og vent.” ”Men jeg er først lige …” Scarlett så på sin tallerken. ”Nu,” snerrede han. ”Gå ud i bilen nu, og vent på mig. Og lad være med at gøre noget dumt.” Han greb hende om håndleddet og klemte virkeligt hårdt. Hans ansigt var blevet helt blegt, og han lød, som om han var helt stakåndet. ”Tving mig ikke til at straffe dig. Forstår du, hvad jeg siger?” ”Ja,” sagde Scarlett. Hun frøs til is.         

Om forfatteren
Cath Staincliffe er prisvindende forfatter fra Manchester. Hun skriver også drama for radioen og står bag den succesfulde tv-serie Blue Murder (Kommissær Janine Lewis). På dansk er tidligere udkommet Den stille vold.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages299
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776083984