Dronerne

I Vejle og omegn begynder der pludselig at ske mord. For kommissær Carsten Madsen og hans assistent, Mette Linde, er mordene både en svær og samtidig spændende opgave. De har tilsyneladende mødt en morder, der rydder op i det kriminelle miljø uden at efterlade spor af nogen art. Eneste kendetegn er metoden – ofrene bliver alle skudt i venstre øje – og ved alle drab synes der at være en drone involveret.    
Er det muligt for Carsten og Mette at bevare den professionelle indstilling til selvtægt, eller er der en begyndende fascination af drabsmandens dygtighed?    
Ved flittig brug af medierne er morderen nu også ved at vinde befolkningens opbakning, hvilket også gør opklaringen vanskeligere.    
Da Carstens familie bliver truet, kommer der hjælp fra en uventet kant, noget der ændrer hans liv for altid.       

Uddrag af bogen 
Hun så den store tallerken komme hen over hovedet på dem. Den havde kun hængt der få sekunder, så lød der igen det der mærkelige ’flopp’, som hun havde hørt, lige før Christoffer kom tumlende baglæns. Hun mærkede, at fyren, der holdt hendes højre arm, sank sammen. Den anden slap omgående og løb ud af gyden. De to, der havde kastet op, løb efter ham. Anja kiggede på dronen, og trods tårerne formåede hun at smile og give tommelfinger op. Hun så, den nærmest nikkede for derefter at forsvinde op i nattehimlen. Hun kiggede ned på ham, der lige var faldet, her manglede øjet også.           

Om forfatteren 
Jørn Solgaard (f. 1955) har i mange år været selvstændig i byggebranchen. Dronerne er hans debut.
22,67  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages326
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776084080