Slikmund

”DEN STØRSTE GÅDE ER IKKE DEN, DU TROR."

Et gammelt videobånd kan afsløre Slikmunds identitet. Få ved, båndet findes. Ingen ved, hvor det er.

Den eksotiske yogadronning, Cheeanna Terlov, skal i retten for drabet på sin mand, stjernearkitekten John Terlov, der blev likvideret med en ekstrem brutalitet i sin tegnestue nær Ebeltoft.

Beviserne mod Cheeanna er overvældende. Hun havde truet med at dræbe sin mand, krudtslam var overalt på hendes tøj, og frem for alt blev hun fotograferet af en Googlebil tæt på gerningsstedet. Cheeanna afviser, at hun er kvinden på billedet, selvom alle kan se det modsatte, og alle analyser af billedet viser, at det er ægte. 

Kort før sagen begynder, bliver Cheeannas forsvarsadvokat myrdet. Et par mystiske ord i hans hånd tyder på, at hun er involveret. Cheeanna ligner en kvinde på vej bag tremmer. Hun har kun ét håb. Den hårdkogte topadvokat, William Kastanien, indvilliger i at overtage hendes sag med kort varsel.

William fornemmer straks, at Cheeanna skjuler noget. Han er på ingen måder naiv, og en labyrint af løgne og fortielser overrasker ham ikke … det gør til gengæld opdagelsen af en hemmelig kælder, hvor William finder en række sexfotos med en maskeret person, der kaldes for Slikmund.

”Slikmund” er en selvstændig fortsættelse til ”Kastaniens DNA”, der strøg ind på førstepladsen hos Mofibo. Slikmund er lige til de kirmifans, der elsker at gætte med, men som bliver overrasket og snydt, når sandheden går op for dem.
20,13  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages624
Publish date28 Oct 2023
Published byPeckinpah
Languagedan
ISBN print9788797093825