Inspirerende ledelse

Til den kommende eller voksende leder af enhver art med fokus på menneskene på holdet, deres evner, egenskaber og motivationer, hvad de kan og vil, hvordan I sammen får det bedste og sjoveste ud af tiden sammen – og af hinanden.

Og til medarbejderen, der ønsker at se livet fra en leders synspunkt, måske for at snuse til en mulig karrierevej, for at forberede dig, for at se om dette er en verden for dig, for at forstå, for at blive inspireret.

Gennem interviews med 10 erhvervsledere i kombination med forfatterens egne erfaringer og holdninger efter 20 år som leder, samt teoretiske og empiriske kilder, deles erfaringer, opstilles teser og konklusioner, samt gives eksempler, øvelser og værktøjer til at forstå, skabe og udvikle lederrollen.

Selvom denne bogs primære fokus er egentlig personaleledelse, behandles også beslægtede områder som matrix-ledelse, projektledelse, forandringsledelse, selvledelse og tilmed kunde-ledelse. Dette da alle disse ledelsesdiscipliner hænger sammen og bygger på en række fundamentale forudsætninger og tilgange, som her kortlægges.

Anmelderne siger blandt andet:
”… interessant og vedkommende …”
”… meget gennemarbejdet og er spændende …”
”… fornuftige pointer …”
”… et stort og grundigt arbejde …”

Inspiration til dig som leder, som medarbejder, som menneske
33,11  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages287
Publish date03 Nov 2023
Published byL3Business
Languagedan
ISBN print9788797029732