Liv Strömquists astrologi

Vidste du, at Melania Trump er indbegrebet af en tyr, det mest modstandsdygtige stjernetegn af alle? Eller at Boris Johnson er tvilling, stjernetegnenes selskabspapegøje? Og ved du overhovedet, hvilket stjernetegn der er så betagende og fascinerende, at vi slet ikke bemærker, at vi bliver fucket med?

Liv Strömquist er tilbage og guider dig nu til, hvilke stjernetegn, der udstråler power couple, og hvem du nok ikke skal swipe til højre på. Med skarp satire og hensynsløs humor forklarer Strömquist en række kendte og historiske personers handlinger og skæbner ud fra deres stjernetegn: psykoanalysens pioner Sabina Spielrein, rapperen Flavor Flav og Thomas Thwaites, den britiske designer, der opgav alt for at leve som en ged i de schweiziske alper, er blot nogle få eksempler. 

Velkommen til en astrologibog for selv dem, der hader astrologi! 

Lille spejl på væggen der (2021), Den er der ikke (2020), I’m Every Woman (2019) og den prisvindende Kundskabens frugt (2015) er tidligere udkommet på dansk.

Pressen om Liv Strömquists andre udgivelser
★ ★ ★ ★ ★ ★  i ELLE til Kundskabens frugt: "...  man griner, mens man bliver klogere, indigneret og får lyst til at tage denne del af kvindekroppen tilbage. Nu. Og ikke mindst at give bogen her til alle kvinder mellem 12 og 92."    ❤ ❤ ❤ ❤ ❤  i Politiken til Kundskabens frugt: "Byder på ikke så få øjenåbnere ... morsom og skønt sarkastisk-pædagogisk pragt præsentation." ❤ ❤ ❤ ❤ i Politiken til I'm Every Woman: "At få dette andet blik på historien er virkelig livgivende og tankevækkende (...) og det er på høje tid med noget tilbagebetaling ved kønskasse 1."Weekendavisen om Lille spejl på væggen der: "Underholdende og dybsindig tegneserie ... begavet tegneseriekunst."
20,03  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages152
Publish date03 Nov 2023
Published byCobolt
Languagedan
ISBN print9788775880126