En kynisk enke

Forestil dig, at du bor sammen med eller måske kender et menneske, som har kyniske og dødbringende planer med dig, men du ved det ikke selv, før det er for sent. Team Milton, bestående af Silas, Ella, Ibsen, Milton og deres højgravide chef, Li-Mei, får en efterforskningssag om sådan et menneske. Team Milton er et efterforskningsteam ved afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Aarhus Politi, og de modtager anklager mod en driftig mor med to børn, som bor i en bjælkehytte i et sommerhusområde langt fra strand og by. Det er ikke til at forstå, hvorfor nogen skulle beskylde en hårdtarbejdende mor, der endda har været udsat for så meget ulykke i sit unge liv, for noget Beviserne mangler, og spørgsmålet er, hvordan det hele egentlig hænger sammen.     
Ella og Ibsen samt Ellas halvsøster, Søs, skal for første gang møde Oline i hendes hus i Egå, nu hvor Olines skeletter i skabene er kommet for en dag. Her møder de også hendes ven Bent-Ole. Spørgsmålet er, om Ella kan leve med Olines tilståelse. Højgravide Li-Mei modtager en speciel besked fra Kina. Ester får desuden for alvor smag for efterforskningsarbejde.         

Uddrag af bogen 
Han havde kigget sig lidt omkring i stuen, men fandt ikke det, han søgte. Nu stod han foran døren ind til soveværelset. Den var på klem, og han kunne høre tunge åndedrag derindefra. Han puffede forsigtigt til døren, så den åbnede sig. Da han hørte noget bevæge sig, stoppede han brat op og ventede åndeløst. Tankerne for rundt i hovedet på ham, for hvorfor skred han ikke blot fra stedet med de 40.000 kroner hurtigst muligt og var tilfreds med det? Tænk nu, hvis det var et setup fra Kayas side. Han stolede ikke på hende, var hans klare fornemmelse. Hvilket normalt menneske ville også tilbyde sin kærestes partner penge for at rydde ham af vejen? tænkte han, mens han nu igen hørte naturlige åndedrag gennem sprækken i døren. Han puffede forsigtigt til døren igen, mens han kiggede ud gennem stuens ruder mod gårdspladsen, om Kim skulle dukke op tidligere end forventet.           

Om forfatteren 
Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over fyrre værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages262
Publish date13 Sep 2023
Languagedan
ISBN print9788776084196