Listen to sample
Listen

Slenderman

Lix 11

Victor kniber øjnene sammen og holder mobilen tæt på næsen. Glor. Med et sæt sænker han telefonen og ser på mig. ”Der står nogen,” siger han. Jeg synker. Den er god nok. Der står én. ”Det er for creepy.” Victor ser ud ad vinduet. Skoven ligger lige ovre på den anden side af vejen.

Der står en mand bag Tobias på alle de billeder, han tog med Victor ude i skoven. Selvom ingen af dem så ham, da de var derude. Da Tobias senere søger rundt på nettet, kan han læse, at der er andre, der har mødt manden. De skriver, at han er fra en anden verden og kan hjælpe én, hvis man har det svært.
Men det er ikke gratis.

Slenderman er en del af serien MELLEM_RUM, som er en ny serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen. 

Mange unge med forskellige former for læsevanskeligheder synes, at de har svært ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Og flere læseundersøgelser peger på, at de unge vil læse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal læse. Derfor har vi sammen med organisationen Læs for Livet været ude og interviewe en masse unge om, hvad de gerne vil læse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og både indhold og form er højeste kvalitet. Overskuddet fra seriens første tre titler er doneret til Læs for Livet.

Alle bøgerne i serien har et lix-tal på mellem 10 og 15. Der er indtil videre udkommet ni bøger i serien.

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ”Ekstramaterialer” nedenfor.

6,04  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Jan 2020
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN audio9788762519237