Read sample
Read

Sandhedens labyrint

Året er 1943, og anden verdenskrig raser på fjerde år. Major Johann Richter fra den tyske efterretningstjeneste, Abwehr, får en opgave med stor betydning for krigens gang. Flere begivenheder tyder på en forræder i den nazistiske top, og Johann indleder en efterforskning blandt generaler, feltmarskaler og partispidser. Som efterforskningen skrider frem, bliver Johann vidne til regimets omfattende grusomheder. Hans loyalitet over for Det Tredje Rige kommer på hård prøve, og en uventet handlingskæde bringer ham selv og hans familie i alvorlig fare. Da Johann endelig kommer tæt på en afsløring af forræderen, står han over for et valg, hvis konsekvens kan ændre verdenskrigen radikalt. Sandhedens labyrint er en kontrafaktisk spændingsroman, der udspiller sig i Tyskland, England og Polen. Den blander en række historiske begivenheder og virkelige personer med et opdigtet univers.         

Uddrag af bogen  
”De er heldig, hr. major. Vi har fundet Deres jøder, og begge er i live.” Johann og rejste sig halvt i stolen. ”Hvor?” ”Lige et øjeblik. Jeg har fået bekræftet Deres beføjelser fra Bendlerstrasse, men visse forhold omkring vores lejre er fortrolige.” Liebehenschel rakte ham et stykke papir og en pen. ”Når De underskriver denne erklæring, bliver De Geheimnisträger, en bærer af hemmeligheder. Det er strengt forbudt at tale med nogen om vores lejre – end ikke Deres foresatte i Abwehr. SS-rigsføreren har dikteret, at der kun er én passende straf, hvis man bryder reglen.” Han pegede på papiret.           

Om forfatteren 
Jørgen Steines (f. 1967) er partner i et internationalt rådgivningshus og bor på Frederiksberg med sin hustru og tre børn. Inspirationen til hans første roman, Sandhedens labyrint, er kommet gennem en livslang passion for historie.
24,15  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages458
Publish date09 Dec 2019
Languagedan
ISBN print9788772187945
ISBN epub9788772180038