Book language:
Danish
English
German
All other languages
Book format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook
EngDan

Bliss – De nye anti-inflammatoriske nøgler til et længere og bedre liv

Buy printed book
27,50 USD
Den banebrydende bog Sundhedsrevolutionen, som udkom i 2018 og blev en øjeblikkelig bestseller, udsprang af en global tendens, hvor folk søger en mere varig og sund livsstil. Siden da har den prisbelønnede videnskabsjournalist Maria Borelius fortsat sin personlige rejse og jagt på viden om emnet. Efter et tilbageslag med akutte rygsmerter bliver hun inspireret til grave dybere i spørgsmålet om, hvad en anti-inflammatorisk livsstil kan udvirke dybt inde i sjælen, og hun går på jagt efter de nyeste forskningsresultater på området.    Turen derhen bringer hende til et stilheds-retreat i Wales, til den japanske ø Okinawa, hvis kvindelige indbyggere er dem, der lever længst i hele verden, samt på besøg hos en prisbelønnet pinot noir-producent i Californien. Hun møder også professoren, som har forsket i ny viden om det betændte sind, og en britisk psykiater, der lærer os at berolige vores indre chimpanse for indsigt og balance.  I Bliss viser Maria Borelius, hvordan man kan udbygge den anti-inflammatoriske livsstil ved hjælp af realistiske hverdagsrutiner, som bringer harmoni og livsglæde. Bogen indeholder desuden 50 nye opskrifter, træningstips, et effektivt ugeskema samt masser af råd til at komme i gang - for mere bliss i livet.Maria Borelius, prisbelønnet videnskabs-journalist var 52 år, da hun begyndte at føle sig træt, nedtrykt og slidt. Hun havde ondt i ryggen, generende symptomer på overgangsalder og en følelse af, at livet bare drønede forbi. Det blev begyndelsen på en fire år lang, oplysende rejse, hvor hun langsomt, men sikkert, opdagede en helt ny livsstil – den anti-inflammatoriske – som forandrede hendes liv. 
BLISS -TRIN FOR TRIN 
 
Bliss er engelsk og betyder salighed. Men hvert bogstav kan også bruges til at huske, hvad Mario Borelius' anti-inflammatoriske livsstil går ud på i detaljer. 
B 
Boost din krop og hjerne med onti­inftommotoriske fødevarer som grøntsager, bær, nødder, frø, fed fisk og probiotiske fødevarer som yoghurt . 
L 
 Lavere mængder af mad som gluten, alkohol, transfedtsyrer og andre fødevarer, der øger inflammation i kroppen. 
 
 I gang. Bevæg dig hver dag, det heler krop og sind, alt fra en iskold morgendukkert til yoga, pulstræning og en rask gåtur virker. s Stilhed. Slap af i kroppen og i snakketøjet! Meditation, yoga, mindfulness og mini­faster, hvor tarmen også får en pause, er godt for både krop og sind. 
S 
Søg livets store og små øjeblikke - en solopgang, en fin lille blomst, en smuk melodi eller en sjov aften i byen. 
S
Sørg for at leve livet hver dag, og gør noget for dig
Edition1
Printed pages250
Publish date2020-Jan-02
Published byHarperCollins
Languagedan
Isbn print9788771916799
Write your own book
Automatic layout. Keep 85% of revenues.
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now