Den forsvundne weekend

Køb trykt bog
 
243,71 DKK
I 1936 på East Side Manhattan beslutter forfatteren Don Birnam sig for at tage en sjus, og så en til og en til for til sidst at befinde sig i en femdages binge. Weekenden forsvinder fuldstændig i alkoholens tåger, jagten på penge til den næste flaske whisky og planlægningen af den næste brandert. Don venter bevidst med at tage den første sjus. Ruller glasset i hånden. Når først det er drukket, er der ingen vej tilbage. "Man drak, og det var ved at slå én ihjel. Hvorfor? Fordi man var nået til det punkt hvor én sjus var for mange, og hundred ikke var nok."

Den klassiske fortælling om en mands kamp mod alkohol og en af de første deciderede misbrugsromaner. Et studie i alkoholens raserende konsekvenser.  

"The Book That Will Make You Never Want to Drink Again", Ian Crouch i The New Yorker 2013. The Lost Weekend udkom i 1944.

“A masterpiece of psychological precision.” —The New York Times Book Review“

Marvelous and horrifying. . . .  The best fictional account of alcoholism I have read.” —Kingsley Amis

“A masterpiece . . . a book so powerful and understanding that many readers will find themselves riveted to their chairs until the end.” —The Saturday Review of Literature“

The novel is a miracle, handed down to Mr. Jackson by a higher power. Every sentence is right. . . . Let's put it on the top shelf again, for all us lucky ex-drunks.” —Barry Hannah
Udgave1
Trykt sideantal312
Udgivelsesdato27 aug. 2021
Sprogdan
Isbn trykt bog9788793799103
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog