Den mad, vi deler – Plantebaserede opskrifter, der skaber nærvær, nydelse og glæde omkring bordet

Buy printed book
 
25,53 USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
25,64 USD
Mange af os er kommet væk fra at værne om vores mad. Vi bruger hverken tid på at tilberede den eller nyde den sammen med vores nærmeste. Morgenmaden købes undervejs, frokosten indtages foran arbejdsskærmen, og aftensmaden er en færdigret akkompagneret af tv’et. Den mad, vi deler viser vejen tilbage til samværet omkring et kærligt tilberedt måltid.

Med fokus på det nærværende, nærende og hyggelige har Asta Just Schack samlet de opskrifter, som hun selv laver til og sammen med sine nærmeste. Det er plantebaserede og jordnære retter, som indbyder til at gå fra femte til første gear, tage sig tid til at tilberede maden fra bunden, værdsætte råvarerne og nyde det selskab, maden laves og indtages i.

Med sine enkle og æggende opskrifter er bogen perfekt til alle, der gerne vil spise mere plante­baseret og indimellem gribe det pusterum, som måltidet kan være i en travl hverdag.

Om forfatteren
Asta Just Schack har med stor passion lavet plan­tebaseret mad i mange år, og denne bog bliver hendes fjerde udgivelse om mad i det grønne univers. Hun viser sin æstetiske tilgang til mad og fantastiske sans for smag og minimalisme på Instagramprofilen @eatingthemplants, og udvikler samtidig opskrifter til magasiner og brands. 
Edition1
Printed pages200
Publish date2021-Mar-01
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
Isbn print9788794086059
Isbn epub9788794155045
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook