Den nøgne mand

Buy printed book
 
24,80  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
21,47  USD
En stor tidsroman om håb og undergang. I den lille og store historie. I barndom og ungdom. I det ultimative tab af et barn. I krigens pligt og væsen. I valget og tidens spørgsmål. Om Benjamin, den yngste søn, hvis vej brolægges, selvom han lider under koldkrigens trussel. Han bliver konstabel og tænker og læser. Bliver far og officer og udsendes med FN. Og må navigere og finde ny retning, da sønnen dør. Benjamin melder sig til Afghanistankrigen. Som en pligt, han i sin sorg tager på sig. Men hvad skal Benjamin stille op med sig selv, da krigen er slut? Han, som har slået ihjel og bærer på anelsen om undergangen i sig selv og verden. Den nøgne mand handler om at bestige et bjerg og finde tilbage til livet. Igennem fortabelse og anelse, og i et håb om, at hans ansigt vil blive løftet.           

Uddrag af bogen
Jeg så Twin Towers styrte sammen under sig selv, tirsdag den 11. september. Jeg var hjemme hos min mor og min far og vi skulle have wienerbrød til eftermiddagskaffen, da min far som altid tændte for radioen for at høre de sidste nyheder. Og vi hørte det. Vi hørte, at der var sket en forfærdelig ulykke i New York, og at nogle fly var fløjet ind i Twin Towers. Jeg husker, at min far slukkede for radioen og tog termokanden og skruede låget af. Han sagde ingenting. Han skænkede kaffe op og gav mig kanden.           

Om forfatteren 
KRISTIAN MASSEY MØLLER. Født 1960 i Ribe. Er historiker, forfatter og Oddens sognepræst. I mange år højskolelærer samt valgmenighedspræst på Stevns. Har i flere omgange været udstationeret som feltpræst. Anmelderrost for dokumentarberetningen Stille bøn i Helmand fra krigen i Afghanistan og for romanerne Den syriske garage, Den fortabte søn og Den halve bastion.
Edition1
Printed pages322
Publish date18 Oct 2021
Languagedan
ISBN print9788775750245
ISBN epub9788775752058
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook