Bogformat: Trykt bog Pdf Epub Lydbog
Bogens sprog:
Læs
Lyt

Den sista hönan på nätet

Køb Epub (e-bog)
41,98 DKK
Lydbog
58,78 DKK
Kriminalkommissarie Lena Ek har äntligen kommit en lösning på spåren i fallet med de mördade hallickarna. I samarbete med fransk polis får hon tag på den huvudmisstänkte, som visar sig ha kopplingar till tvättstugemorden i Åkeshov. Men när hon tillåtit sig själv att glädjas över att ha hittat sin gärningsman får hon ännu ett samtal från Frankrike. En svensk kvinna har påträffats död och det framkommer så småningom att Lena vet vem hon är. Men hur har hon hamnat i Frankrike?

Hemma i Sverige träffar pensionären Birgitta den unga sexbloggerskan Yasmin, som hotats av kriminella och kastats ur en bil långt ute i skogen. Hos Birgitta finner hon trygghet, tills hon får ett otäckt brev som inte går att ignorera. Och snart hittas en annan ung kvinna mördad, på ett minst sagt makabert vis ...

"Den sista hönan på nätet" är den tredje och avslutande delen i en trilogi. De två första delarna är "Den sista kon på Capri" och "Den sista geten på Mars".
Lena Björkander är en svensk författare. Hennes debutroman "Den sista kon på Capri", den första delen i en trilogi, utkom 2017.
Læs
Lyt
Udgave
Trykt sideantal164 Sider
Udgivelsesdato2020-jan.-31
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogswe
Isbn epub9788726394955
Isbn lydbog9788726394863