Det ukendte Amerika

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
10,41 USD
Audiobook
 
10,41 USD
"Det er ikke ofte, man kommer til lande, hvor fortiden i den grad lever med i det tyvende århundredes daglige tilværelse, som det er tilfældet i disse seks republikker.
I Guatemala har den så afgjort overvægten.
Derfor har bogen måske en tendens til at være halt – med det ene ben i vor tid og det andet i det sekstende århundrede eller dybere nede i grøften."

Hakon Mielche tager os med til Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, El Salvador og Guatemala. 1950’erne er så småt til ende, og alligevel er det, som om landene og deres befolkning holder fast i fortiden på godt og ondt. Under sin rejse funderer Hakon Mielche over landenes historie og skæbne og fortæller om de mange spændende mennesker, han møder på sin færd.

"Det ukendte Amerika" er skrevet i 1960’erne og bruger til tider udtryk og vendinger, der kan virke stødende i dag. Dette er ikke udtryk for forlagets holdning. Hakon Mielche (1904-1979) var en dansk journalist, eventyrer og forfatter. Han er bedst kendt for sine mange spændende bøger om sine eventyrlige rejser rundt i den store verden, som han med stort litterært talent tryllebinder læseren med. Under besættelsen måtte Hakon Mielche meget modvilligt blive i Danmark på grund af udrejseforbuddet. Den tid udnyttede han til at skrive en række biografier samt en enkelt selvbiografi. Hakon Mielche var medlem af Eventyrernes Klub, og hans bøger er blevet oversat til over 10 sprog.
Edition
Printed pages226 Sider
Publish date2021-Mar-19
Published bySAGA Egmont
Languagedan
Isbn epub9788726052237
Isbn audio9788726053319
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook