Du kan drukne på mange måder

Køb trykt bog
 
249,95 DKK
’At satse alt på drømme kommer ikke uden konsekvenser. Og netop med denne drøm fulgte en pris, der – hvis han havde kendt den – nok ville have fået ham til at overveje en ekstra gang, om den var det værd.

’Bibliotekaren Jens er flyttet til Læsø for at finde ro til at skrive en novellesamling. Men en nat står en overvægtig, skægget kvinde og hendes lille mand pludselig i hans stue i håbet om at få en lille en til halsen.

Drømmen om at skrive bliver yderligere forstyrret af gothkassemedarbejderen Martin, den pensionerede indbrudstyv og hans demente kone, københavnerparret og buschaufføren Kisser. Oveni skaber den trafikdræbte farmor, den ugengældte kærlighed til bartenderen Mimi og – ikke mindst – Paulo Coelho kaos i hovedet på den godt plagede, håbefulde forfatter. Frygten for ikke at være god nok vokser og med den, angsten og alkoholforbruget.

DU KAN DRUKNE PÅ MANGE MÅDER er en humoristisk og barsk fortælling om konsekvenserne af de valg, vi tager – og ikke tager. Om drømme, virkelighed, livets kontraster og det vidunderlige og helt forbandede svære ved at være menneske.
Udgave1
Trykt sideantal261
Udgivelsesdato17 jun. 2021
Sprogdan
Isbn trykt bog9788797301005
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog