Finurlige julefortællinger

Buy printed book
 
14,31  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
13,12  USD
Isenkræmmer Madsen fra Affenrade var ikke selv bevidst om den magi, han udløste, når han drømte. Men nisser og andet godtfolk var afhængige af den.    
Disse væsner var heller ikke bevidste om, hvorfor de levede, og de brugte ikke tid på at udforske det. Der var rigeligt at tage sig af i forvejen.    
Når Madsen vågnede efter en lur på sin elskede ottoman, gik deres tilværelse i stå som ved et trylleslag. Men så snart han drømte igen, fortsatte de præcist, hvor de slap, som om intet var hændt. Ingen ænsede disse afbrydelser.    
Gisela og Günter sørgede for sølvsprayede grankogler til julepynt og prøvede samtidig at få klejner til at gro i stedet for at bage dem. Til dette formål anvendte de kleine frø importeret fra Harzen, som de vandede med nisseøl.       

Om forfatteren 
John Weinreich er født i 1945. Han voksede op i fiskerlejet Sebbersund og har boet det meste af sit liv i Nordjylland. Efter mange år i reklamebranchen er John i dag en produktiv maler, poet og filosof. Han deler ofte sine værker på de sociale medier og i lokale aviser.
Edition1
Printed pages79
Publish date18 Oct 2021
Languagedan
ISBN print9788775750702
ISBN epub9788775752164
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook