Listen to sample
Listen

Fuld af overraskelser

Helen Decatur har brugt det meste af sit liv på at sætte mål for sig selv: at komme igennem college og jurastudierne, starte sin egen praksis, blive økonomisk uafhængig og etablere sig som en af de mest respekterede skilsmisseadvokater i South Carolina. At nå disse mål viser sig at have været en leg i forhold til den udfordring, hun står overfor nu.
 
Helen er den mest ambitiøse – og kyniske – af Sweet Magnolias-kvinderne. Hun er 42, single og pludselig klar til den familie, hun har udsat i alle disse år. Desværre er det forbundet med mange komplikationer at få et barn i hendes alder, ikke mindst den helt basale mangel på et seriøst forhold.
 
Efter at have håndteret så mange skilsmisser gennem årene er Helen også blevet skeptisk over for kærligheden, men hun er omvendt ikke den type kvinde, der venter på, at skæbnen træder til. Da hun beslutter sig for at tage sagen i egen hånd, skaber det konflikter med hendes to bedste venner, og det sætter gnister i gang med en mand, der hævder, at han ikke vil have en familie …
 
12,99  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages400 Sider
Publish date01 Mar 2022
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788743501671
ISBN audio9788743502821