Jagtet på marsken

KRIMINALKOMMISSÆR NIKKI GALENA er netop flyttet tilbage til sit barndomshjem på marsken, da hendes gamle ven og nabo Martin styrter i døden for øjnene af en flok turister. Er det gruopvækkende selvmord udløst af et øjebliks vanvid, eller skal det mon efterforskes som et mord? 

Ikke længe efter findes en ukendt mand dræbt på en tom byggegrund i Greenborough. Det koldblodige mord bringer voldsomme minder frem hos kriminalassistent Joseph Easter fra hans tid i militæret. Er nogen fra hans fortid ude på at ødelægge hans nye liv? Og kan der være en forbindelse til sagen om Nikkis nabo? 

Inden længe befinder Nikki og Joe og deres lille hold af dedikerede efterforskere sig i et kapløb med tiden for at forhindre nye mord og for at optrevle en fortid, der rummer langt flere dystre hemmeligheder, end de nogensinde havde forestillet sig. 

NIKKI GALENA-SERIEN foregår i den fiktive by  Greenborough i området The Fens nord for Cambridge, et stort, fladt marskområde kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte hvide tåge, der har det med pludselig at lægge sig over landskabet.
20,66  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages425
Publish date14 Oct 2022
Published byAlpha Forlag
Languagedan
ISBN print9788772391014