Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Nedbrud

Nedbrud
”Seks fortællinger, der gør så ondt og så godt i hænderne på en hårdtslående krimipoet. Suverænt underholdende og en virkelig velskrevet genistreg.”
- Thomas Rydahl, forfatter til bl.a. Eremitten og De tre paver
 
Uanset hvordan man kommer ind i denne verden, kommer man ud nedbrudt … 
 
 
I seks intense fortællinger vender Don Winslow endnu engang blikket mod temaer, der har været gennemgående i hans anmelderroste værker – forbrydelse, korruption, hævn, retfærdighed, tab, forråelse, skyld og forløsning. Nogle karakterer er velkendte, andre er nye, men fælles for dem alle er, at de er fortabte sjæle, der driver uden lys på det moderne Amerikas mørke hovedvej. 
 
I Nedbrud skaber Winslow en verden af internationale tyve og de usleste gadeforbrydere, målrettede betjente og udslidte privatdetektiver, narkohandlere og statsmyndigheder, dusørjægere og flygtninge. Historierne udspiller sig i New Orleans og på Hawaii, i det sydlige Californien og i Texas, og hver enkelt af dem afspejler Winslows helt særlige blanding af indsigt, menneskekærlighed, humor, drama og fuldendt litterært håndværk. 
 
Med Nedbrud har Don Winslow skabt en kraftfuld, gribende samling af fortællinger, der viser forfatteren, når han er allerbedst, mest nervepirrende og aldeles hjerteskærende. 
  
 
 
  
 
 
19,49  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 Jun 2020
Languagedan
ISBN epub9789150792775
ISBN audio9788771917918