Pronto

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
14,94 USD
Bookmaker Harry Arno har længe fundet sig i at have de lokale mafiosoer som uofficielle chefer, der skummede fløden uden at blande sig i hans forretning. En dag finder Arno pludselig ud af, at mafiosoerne vil ham til livs, og han beslutter sig for at bruge lejligheden til at føre sin livslange drøm ud i livet og flytte til Rapallo i Italien.

Da han ankommer til det sted, han så længe har drømt om, har han imidlertid to problemer: Hans fjender i USA kender alt til hans drøm om at flytte til Rapallo, og uheldigvis ligger denne by i mafiaens hjemland, Italien. Samtidig har U.S. marshallen Raylan Givens fulgt hans spor til Italien, og han kan muligvis være Arnos eneste chance for at overleve...

"Elmore Leonard er the real thing... Han løfter den hårdkogte thriller ud over genrens grænser."
- Washington Post

"Nutidens mest fremragende spændingsbogsforfatter."
- USA Today

"Elmore Leonard griber dig og slipper dig ikke. Men du vil nyde hvert øjeblik..."
- Los Angeles Times Book Review Elmore Leonard (1925-2013) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang række populære krimier og spændingsromaner. Hans romaner er blevet oversat til mange sprog og har solgt mange millioner eksemplarer verden over. Elmore Leonard står desuden bag en lang række filmmanuskripter, og flere af hans værker er blevet filmatiseret af stjerneinstruktører som Quentin Tarantino og Danny DeVito.
Edition
Printed pages246 Sider
Publish date2021-Mar-19
Published bySAGA Egmont
Languagedan
Isbn epub9788726785494
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook