Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Sidst jeg så dig

Sidst jeg så dig
Den internationale bestsellerforfatter til Den sidste mrs. Parrish følger op på succesen med denne intense roman, der er fyldt med chokerende plottvists i kølvandet på et brutalt overklassemord.
 
Dr. Kate English har det hele. Hun er ikke blot arving til en stor formue, hun har også en fantastisk ægtemand og datter, en karriere, der kører på skinner og et smukt hjem, som alle misunder hende.
 
Men det hele ændrer sig den nat, Kates mor, Lily, bliver fundet død, brutalt myrdet i sit eget hjem. Kate er ødelagt af sorg og kontakter derfor sin bedste veninde Blaire Barrington, som hun ikke har set længe. Blaire kommer ilende for at være hos Kate til begravelsen, hvor de lægger de mange års uvenskab bag sig på et øjeblik.
 
Samme aften forvandles Kates sorg til rædsel, da hun modtager en anonym tekstbesked: Nu tror du nok, at du er ked af det, men vent bare. Når jeg er færdig med dig, vil du ønske, at det var dig, der blev begravet i dag. Kate behøver sin gamle venindes hjælp mere end nogensinde før.
 
Da Blaire beslutter at efterforske mordet selv, bliver det åbenlyst, at der skjuler sig ting og sager under overfladen i Baltimores overklassemiljø. Og mens utroskab, løgne og forræderi bringes frem i det åbne, og spændingen stiger til kogepunktet, begynder hun, i jagten på Lilys morder, at skubbe Kates venner og familie væk med sine utrættelige, anklagende spørgsmål. Morderen kan være hvem som helst – en ven, en nabo, en af Kates nærmeste. Hvem det end er, er det tydeligt, at Kate er den næste på listen …
 
I Sidst jeg så dig fortsætter Liv Constantine det hurtige tempo fra Den sidste mrs. Parrish, men hæver samtidig barren yderligere og skaber en utroligt spændingsfyldt og opslugende fortælling fyldt med psykologisk spænding, hvor uskyldige liv – og en kvindes forstand – hænger i den tyndeste tråd.
 
19,49  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages336 Sider
Publish date30 Sep 2020
Languagedan
ISBN epub9789150793420
ISBN audio9788793400900