Som i et vintereventyr

Sebastian Fogg er benhård rejseanmelder og kendt for sine nådesløse vurderinger af hoteller i hele verden. I en af sine dyrebare friuger op til jul har han sagt ja til at gøre sin søster en tjeneste i stedet for at skrive på sin roman om at rejse jorden rundt. Derfor er det også en smule modstræbende, at han tager til Montagne des Anges i De franske Alper. Men hvad gør man ikke for at glæde sin søster? 

Claire Leblanc levede ind til sidste år livet i London. Hun var glad for sit job som hotelmanager, men også glad for at holde fri, når hun havde fyraften. Sådan er det ikke længere. Kaldet hjem til familiehotellet må hun overtage den daglige drift. Broren, der drev hotellet, er nemlig sporløst forsvundet. Claire må hurtigt sande, at det står dårligere til med hotellet, end hun havde regnet med. Hun har kun til januar til at overbevise banken om ikke at smække pengekassen i. 

Sebastian har altid haft et svagt punkt for Claire, og der var også noget med en fjollet pagt år tilbage. Claire tager gerne imod al den hjælp, hun kan få, men er også nervøs for de følelser, som en vis høj, mørkhåret englænder stadig vækker i hende. 

Kom med til et romantisk vintereventyr i De franske Alper.
20,21  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages168
Publish date13 Dec 2022
Published byAugusta Publishing
Languagedan
ISBN print9788793918382