Steddatteren

STEDDATTEREN af bestsellerforfatteren Georgina Cross er en nervepirrende psykologisk krimi med et plot, der er umuligt at regne ud. Perfekt til alle, der er fan af Big Little Lies. 

På få minutter forsvinder trettenårige Mia Tanner fra poolen i baghaven, og ingen aner, hvor hun er henne – eller hvad der er sket. 

“Det er en helt almindelig eftermiddag, da jeg går ud for at se til Mia, min trettenårige steddatter, der svømmer i baghaven. Men hun er væk. Jeg kan næsten ikke trække vejret, da jeg opdager, at baglågen er åben. Jeg var kun få meter væk. Hvorfor har jeg ikke hørt hende skrige eller set noget? Hvem har taget vores lille pige? 

Min mand kan ikke forstå, hvordan jeg har kunnet lade hans datter forsvinde. Og da politiet begynder at stille spørgsmål, kan jeg se, at de ikke tror på mig. Jeg har fået rollen som den onde stedmor. Hvis bare jeg kunne forstå de beskeder, som jeg har fundet fra min mand på Mias telefon: Jeg er så ked af det. Jeg elsker dig stadig. Og hvorfor finder vi hans vielsesring på bunden af poolen, hvorfra Mia forsvandt? Han har ikke nævnt, at den var blevet væk. Hvad skjuler han ellers? 

Der er sket noget frygteligt, jeg kan mærke det, og politiet bliver nødt til at finde Mia nu.”
19,84  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages320
Publish date01 Nov 2022
Published byLindbak + Lindbak
Languagedan
ISBN print9788793695955