Sune i Peru

Audiobook
2,87 USD
Sune er i Peru. Hans mor og far har lige hentet hans nye lillesøster Lea, ligesom dengang de tog til Peru for at hente ham. Nu er hele familien i byen Cusco. Her møder Sune drengen Lalo. De to drenge ligner hinanden både af udseende og alder, men der er stor forskel på deres liv. Sune går i skole i Danmark, mens Lalo arbejder som skopudser på en markedsplads. Sune vil gerne være venner med Lalo, men kommer til at gøre ham sur i stedet. Bliver de to drenge venner alligevel...?

"Teksten, der er skrevet i et godt og enkelt sprog og sat med store, tydelige typer i korte linier, kan læses fra 7 år [...] Dejligt med en let tilgængelig historie, hvor der ikke kun er lagt vægt på det pædagogiske, men også på handlingen. " -Lotte Lykke Simonsen, Lektørudtalelse

"Bøgerne, lix 4, er populære blandt eleverne i 1. og 2. klasse. [...] Bogen er hurtigt læst, men dens indhold sætter flere tanker i gang om Sunes identifikation med Lalo og om børns vilkår i Peru." -Lisbeth Thue, Lektørudtalelse Bogenserien om den 8-årige dreng Sune og hans mange spændende eventyr både i Danmark og Peru. Seriens bøger beskæftiger sig med mange forskellige og til tider komplekse emner på en letforståelig måde. Bøgerne er bearbejdet læsepædagogisk og egner sig godt til egenlæsning for børn i alderen 7-10 år. Sys Matthiesen (1937-2008) var en dansk forfatter, dramatiker, pædagog og violinlærer. Hun debuterede i 1980 og fik siden udgivet et væld af underholdende og lærerige børnebøger. Blandt andet serien om drengen Sune.
Edition
Printed pages
Publish date2020-May-27
Languagedan
Isbn audio9788726378986
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook