Listen to sample
Listen

Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agent

"Undercover" er et indblik i en verden af organiseret kriminalitet, hvor der kræves menneskelig indsigt og helt særlige metoder for at afsløre bagmændene.
Gennem seks år lever Tony Lindkold et dobbeltliv som undercoveragent for Politiets Efterretningstjeneste. I denne bog fortæller han om, hvad der kræves for at blive undercoveragent – og om den pris han betaler for at leve under falsk identitet. Tony Lindkold fortæller også om sin tid i Aktionsstyrken, som træner ham i at præstere under ekstremt pres, og om hvad han lærer, da han som den første udlænding gennemfører FBI’s undercoverkursus i USA.
Da en stor europæisk operation er tæt på at gå i vasken, siger han ja til en opgave hjemme i København – velvidende at der er en enorm risiko for at blive afsløret. Det får da også store konsekvenser for ham, og han tvinges til at tage sit liv som undercoveragent op til revision. Tony Lindkold (f. 1967) er vokset op i Lejre og i København. Han blev uddannet på Politiskolen i København 1991-1994 og derefter tilknyttet Station Bellahøjs civilpatrulje. Han var medlem af Aktionsstyrken fra 1999 og blev i 2003, som den første udlænding, optaget på FBI’s kursus for undercoveragenter. I 2008 forlod han politiet og startede eget byggefirma. I dag driver han også en virksomhed, der leverer fotos og droneoptagelser til bl.a. reklamebureauer. Lars Vestergaard (f. 1971) er uddannet journalist og har siden 2004 skrevet og redigeret en lang række biografier, samtalebøger og spændingsromaner.
20,65  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date22 Apr 2022
Languagedan
ISBN audio9788728411940