About the author

Frank Madsen har omfattende erfaring i strategieksekvering og change management. Han startede sin karriere i finanssektoren, og gennem de seneste 30 år har han arbejdet i PwC Consulting, IBM og PA Consulting. De sidste tolv år som seniorpartner. Frank Madsen er i dag engageret i bestyrelses- og rådgivningsarbejde. Han er formand for bestyrelsen i SkyPuzzler og advisor for en række virksomheder. Han underviser desuden på programmet Leading Strategic Change, som udbydes af INSEAD og Scandinavian Executive Institute.

Frank Madsen er uddannet i strategisk ledelse (HDO) fra Syddansk Universitet suppleret med en Bachelor of Business Administration (BBA) og masterclasses.

 

Read sample
Read

Snus Mus: Den betroede ost

En skøn billedbog på 32 sider, som børn fra 3 år vil elske at få læst højt. Verdens største detektiv, Snus Mus, elsker at sove længe og blive vækket til duften af blødkogte æg, nybagte boller og Bentes hjemmelavede syltetøj. Men denne morgen sker der noget ganske forfærdeligt: Den gammelost, Snus Mus opbevarer for en klient i sit køleskab, er blevet stjålet! Og Snus Mus’ liste over mistænkte er kort … Bøgerne om Snus Mus er sjove og spændende detektivhistorier for de yngste om naturens mysterier. Bagest i bogen kan I læse mere om den naturlige forklaring bag “Den betroede ost”.
8,05  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages36 Sider
Publish date16 Mar 2021
Published byForlaget Eudor
Languagedan
ISBN epub9788794015127