Barsel på bundlinjen

Styrk ligestilling og konkurrenceevne med bedre barselshåndtering

Det er fortid, at barsel ses som en barriere for karriere. Barsel kan skabe værdi i vores arbejdsliv, på vores arbejdsmarked og på virksomhedernes bundlinje. Gennem bedre strategisk håndtering af barsel kan virksomheder og ledelse skabe øget ligestilling og konkurrenceevne, et bedre arbejdsmiljø og gladere medarbejdere.

Barsel på bundlinjen vil være med til at ændre barsel fra et problem til en mulighed, for hverken arbejdsgivere eller samfundet har råd til at tabe kvinder eller mænd i barselssvinget. Barsel vil nemlig altid være en del af vores arbejdsmarked, og derfor handler det ikke, om den skal håndteres, men hvordan den kan håndteres – for når den kan håndteres dårligt, kan den også håndteres godt. Barsel er hverken irriterende eller noget, man skal føle skyld eller skam over; det er starten på forældreskabet, og når man er glad i rollen som både forælder og medarbejder, fungerer man bedst i begge.

På baggrund af forskning, konkrete cases og unikke data analyserer bogen konsekvenserne af den måde, barsel indtil videre er blevet håndteret. Den giver konkrete værktøjer til barselshåndtering og hjælper med alt fra at strukturere et godt barselsprogram til at måle på de rigtige parametre samt rådgiver den enkelte medarbejder i bl.a. personlig værdiafklaring, håndtering af forventningspres og implementering af de nye kompetencer, som barsel bidrager med.

Barsel på bundlinjen henvender sig til medarbejdere, arbejdsgivere og ledere på alle arbejdspladser.
40,25  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages248
Publish date07 Jun 2023
Published byFrydenlund
Languagedan
ISBN print9788772166612