Mange bolde i luften

Skriv konkrete jobopslag og skab en ny rekrutteringsproces

De fleste ledere og rekrutteringsfolk får ikke nok kvalificerede ansøgere, hvis nogen overhovedet søger. De synes, det er kedeligt at skrive jobopslag. Der er for mange, der ringer med dårlige spørgsmål til deres jobopslag, og de bruger for lang tid på at læse papirer fra irrelevante ansøgere.

På den anden side sidder de jobsøgende med organisationens jobopslag, som indeholder for mange ukonkrete beskrivelser og mangler prioritering af opgaver og kompetencer, og de jobsøgende har blandede oplevelser, når de ringer til organisationen med deres spørgsmål.

Jeres organisation kan gøre det bedre! Med bogens værktøjer bliver du trænet i meget konkret at definere, hvad jeres forventninger til en kommende medarbejder er – og det ændrer alt.

Med en klar definition af opgaver og kompetencer kan du nemlig skabe et bedre match og en bedre oplevelse med din rekruttering i alle led af processen – både for organisationen og kandidaten. Det gør samtidig, at de bedst kvalificerede kandidater vælger jeres organisation til, og at de irrelevante ikke søger. 

Mange bolde i luften er en konkret guide til at skrive jobopslag og til dig, der arbejder med rekruttering, og som savner simple strategier og effektive værktøjer til en meningsfuld, enkel og hurtig screenings- og rekrutteringsproces. Bogen er også et velfunderet bud på, hvordan fremtidens rekruttering bør se ud, og på hvordan du skaber større diversitet i jeres organisation, reducerer tidsforbruget og skaber langt bedre resultater på bundlinjen gennem dine rekrutteringer.
26,73  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages137
Publish date01 Sep 2023
Languagedan
ISBN print9788797470107