Den inviterende leder

Buy printed book
34,18 USD
'Den Inviterende Leder’ af Mette Berner og Michael Meinhardt, viser genvejen til dine medarbejderes hjerter. 

‘Du kan betale medarbejdere for, at de bruger deres hoveder og hænder i arbejdet. Men du kan ikke betale dem for, at de bruger deres hjerter. Men det er i deres hjerter, at du finder deres ansvarlighed, stolthed, motivation, glæde, kreativitet, hjælpsomhed. Kort sagt så findes medarbejdernes lyst, tro, vilje og værdsættelse i forhold til arbejdet kun som noget, du ikke kan betale dem for. De skal give det frivilligt, og du kan derfor kun invitere det frem

’Du kender dem godt, de fantastiske ledere. Måske er du selv én af dem, som andre ser op til.

Når medarbejderne begejstres af en leder , så handler det sjældent om de faglige kompetencer. Til gengæld antages det, at lederen har et særligt og naturligt talent for ledelse. Men hvis det blot er et talent, er det sårbart fordi det vil blive tilfældigt om denne leder lykkes i dag og igen i morgen. 

Når lederen vitterlig lykkes gang på gang at få medarbejderne med sig, få dem engageret i arbejdet, er det ikke tilfældigt. Lederen lykkes nemlig med at invitere medarbejdere. På de rigtige tidspunkter og på sin personlige måde. Og det kan på sin vis godt kaldes et særligt og naturligt talent at kunne det. 

I denne bog udfoldes de 7 praksisser og tilhørende rutiner, som er grundlæggende for den inviterende ledelse. Undervejs vil du opdage hvordan, du vil lykkes med at invitere dine medarbejdere og engagere dem i arbejdet.
Edition1
Printed pages176
Publish date2020-Oct-08
Published byMoving you
Languagedan
Isbn print9788792586148
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook