Forretningsforståelse – for ledelse og medarbejdere

Buy printed book
 
23,85  USD
Hvad er en forretning, og hvordan skabes værdi?

Uanset om målet for en forretning er at skabe profit eller at gøre nytte, er man som leder nødt til at forstå en række basale principper for at kunne vurdere, hvad der tidligere er sket i forretningen, hvad der sker nu, og hvad der skal ske fremover.

Lederens forretningsforståelse forklarer de forskellige vinkler og aspekter i en forretning. I bogen gøres det klart, hvad et årsregnskab er, hvad det kan bruges til, hvorfor man arbejder med nøgletal, hvorfor det er vigtigt at have styr på likviditeten, og hvorfor budgetstyring og ikke mindst budgetforståelse er et must.

Bogen handler også om, hvordan man kan få finansieret en forretningside, og hvordan den bliver vurderet af dem, der eventuelt skal finansiere den - hvordan en forretning værdisættes. Bogen går også i dybden med ledelsesrapportering, herunder de muligheder og faldgruber dette felt rummer.

Lederens forretningsforståelse forklarer både de forskellige delelementer i almindelig forretningsforståelse og giver en holistisk fremstilling af emnet.

Lederens forretningsforståelse kan læses af alle nuværende og kommende ledere. Den kan også bruges på akademifaget "Lederens forretningsforståelse" og diplomfaget "Ledelse og økonomistyring", som begge er vigtige valgfag på ledelsesuddannelserne. Bogen er desuden tænkt som et opslagsværk på tværs af alle erhvervsfag.
Edition1
Printed pages200
Publish date25 Nov 2021
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
Isbn print9788759339473
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook