Neurosalg

Audiobook
7,39 USD
Hjernen er et salgsredskab, alle sælgere bør kende!

Hvis du er sælger, har du sikkert ofte spurgt dig selv, hvad der gik galt, hvis et salg ikke lykkedes. Eller du har undret dig over, hvorfor dine kunder ikke altid træffer logiske beslutninger.

I "Neurosalg" finder du svarene. Samtidig gør bogens teknikker dig til en bedre sælger, så du kan hjælpe dine kunder til at træffe bedre valg - dine valg. Neurosalg er ikke manipulation, men derimod et fantastisk indblik i hjernens mekanismer. Du lærer at forstå dine kunders tankegang og benytte din viden, så du kan vende en afvisning til et salg.

Alle beslutninger bliver truffet på baggrund af følelser. Nogle kan vi rationalisere os frem til, mens andre ligger dybt i vores underbevidsthed. Nu har forskere imidlertid fundet ud af at skanne hjernen, så det er muligt at se, hvad der egentlig sker, når vi står i en købssituation - og den viden er guld værd. Jesper Wagner (f. 1975) arbejder med strategisk udvikling af salg og markedsføring, og han har blandt andet skrevet bøgerne "Neurosalg" og "eKundeservice" om emnet.
Edition
Printed pages
Publish date2020-Oct-08
Languagedan
Isbn audio9788726507126
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook