UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol

Køb trykt bog
 
328,12 DKK
Hvad gør man, når det uvisse ikke kan sættes på formel og regnes ud? Hvordan tager man uvisheden på sig og slipper trangen til altid at være i kontrol?

Tag med bogens forfattere ind i kompleksitetens skygger, når de assisteret af internationalt anerkendte forskere demonstrerer, hvordan ledere kan lære at navigere i en stadigt mere foranderlig verden. Undervejs udfoldes både teorier om kompleksitet og en række konkrete metoder til at udvikle en fleksibel ledelsespraksis, der i højere grad matcher kompleksiteten.

UVIS er ikke en traditionel ledelsesbog. Den udfordrer læseren med sin form og ved at trække på film, litteratur, filosofi, musik samt performance- og billedkunst i en søgen efter supplerende tilgange til at forstå og arbejde med ledelse.

Bogen henvender sig til ledere, der ønsker at bevare handlekraften midt i uvisheden og skabe reelle resultater i en uforudsigelig virkelighed, der aldrig står stille.  

Glem alt om jeres rationelle ønskedrømme. 
Stop med at søge efter en opskrift. 
Stop med at lede efter en tryllestav til at træffe jeres beslutninger.

- Gary Klein, amerikansk psykolog

Om forfatterne:
Thomas Rosenberg (f. 1973) er psykolog, partner i HR7 Erhvervspsykologi og medstifter af Into the Grey, som har fokus på at understøtte lederes og organisationers omstilling til en kompleks virkelighed.
Jacob Christoffer Pedersen (f. 1970) er cand.mag. og partner i Incento A/S. Medstifter af Into the Grey.
Udgave1
Trykt sideantal248
Udgivelsesdato19 aug. 2021
Sprogdan
Isbn trykt bog9788771587234
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog