Lytteposten 1980

BORNHOLM, 1980:
Efterforsker Susanne Hedegaard bliver sat på sit livs sværeste sag: Chefen for Forsvarets lyttepost på Dueodde dør under mystiske omstændigheder. Men mordet er så hemmeligt, at efterforskningen mørklægges, og Susanne føler, at hun må famle sig frem i blinde.

Susanne udgør halvdelen af PET’s beskedne, bornholmske afdeling. Privat står hun midt i en grim skilsmisse og kaos i familien. Mordefterforskningen peger først mod russerne, da Lyttepostens opgave er at overvåge østblokken. Men snart viser det sig, at den vellidte chef også havde fjender tættere på.

Susanne får hjælp fra en uventet kant. Nemlig af den unge skrivebordsspion Martin Osmanov, der arbejder på Lytteposten, hvor han på samlebånd aflytter og oversætter russiske beskeder.

Sammen forsøger Susanne og Martin at komme til bunds i det morads af hemmeligheder, der omgiver både lytteposten og stedets afdøde chef. 

LYTTEPOSTEN 1980 er første bind en ny krimiserie, der tager dig med tilbage til 80’erne og ind i de bornholmske skygger. Her er snaps til frokost, skulderpuder og blå mascara, spioner og amerikanske agenter. Og mord. En krimi til dig, der elsker stærke karakterer og kringlede plot.

Om forfatterne:
PERNILLE BOELSKOV er forfatter til tre andre bornholmerkrimier, og i researchen til sine bøger har hun fået hjælp af den tidligere politimand og PET-efterforsker MORTEN BRANDBORG. De bor begge på Bornholm. Nu dykker de to sammen ned i en tid, hvor Bornholm lå lige midt mellem Øst og Vest, og hvor hemmeligheder kunne få dig slået ihjel.
29,39  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages376
Publish date14 Sep 2023
Languagedan
ISBN print9788794154055